Uzbek kino olami Четверг
21.09.2017
11:51
Приветствую Вас Гость | RSS Kino-uz.com | Регистрация | Вход
Меню сайта

РЕКОМЕНДУЕМ



Загрузка...

Shaytanat / Шайтанат - узбек тилида сериал

shaytanat uzbek serial

Узбекский серил Шайтанат все серии (на узбекском языке - узбек тилида)
Режиссерлар: Жахонгир Косимов, Ёдгор Саъдиев
Ролларда: Ёдгор Саъдиев, Бекзод Мухаммадкаримов, Омон Бурхонов, Гулчехра Джамилова, Навруза Бийнозова, Раъно Шодиева, Хайрулла Саъдиев, Бахром Матчанов, Пулат Саидкосимов, Эркин Комилов, Карим Мирходиев, Фуркат Файзиев, Абдухалил Мигноров, Джамшид Зокиров, Ахмад Бердимуродов, Абдураим Абдувахобов, Сейдулла Молдаханов ва бошкалар.

Таникли ўзбек адиби Тохир Маликнинг кўлма-кўл бўлиб ўкилиб¸ бестселлер асарлар каторидан жой олган романи асосида суратга олинган.
Тавсиф: Сериал про узбекскую мафию в 80-90 годы Советского Союза. В тюрьму попадает известный певец Элчин, который обвиняется в убийстве своей собственной жены. Но, он не виноват. Элчин помнит, что в ту ночь, после свадьбы он сильно напился, играл в карты и проиграл все. Решив отыграться он не знает что поставить на кон, и шутку из его уст вырывается фраза: `И что, мне теперь жену свою на кон ставить?`. Опытный игрок по кличке Слизняк (Шилимшик) не противится этому, зная что его жена очень красива. Элчин проигрывает, не не понимая в чем дело теряет сознание. А утром, он просыпается в своей постели, а рядом — мертвая жена. Он знает, кто изнасиловал и убил его жену — это люди Асадбека, известного главаря узбекской мафии. Теперь его единственная цель — месть! Страшная месть! В тюрьме Элчин знакомится с вором в законе — чеченцем, который вырос в Узбекистане. Тот обещает ему помочь и играет роль его наставника в преступном мире. Элчина досрочно освобождают и он возвращается в Ташкент… Сначала зритель думает, что главный герой картины — Элчин, который будет мстить преступникам за смерть своей жены. Но, это не так! Главный герой сериала — Асадбек, главарь мафии. Асадбек — грозный мафиози, но одновременно он добрый, отзывчивый человек, которому много досталось от жизни еще с детства, который любит свою семью. Он очень справедлив, без каких-либо причин он никого не трогает, чего нельзя сказать о его подопечных. Он не торгует оружием, наркотиками, девушками и не дает этого делать другим преступным группировкам, которых в Ташкетне не мало. Именно из-за этого у Асадбека много врагов, особенно в его окружении.

Сериал тўлик жойлаштирилган 1-20 хамма кисми
Видео плейлист шаклида жайланган, Серия узгартириш учун плейрнинг пастги кисмидаги кнопкани босинг


Ўзбекистон халқ артисти Ёдгор Саъдиев «Шайтанат» видеофильмининг 21-кисми қачон омма эътиборига ҳавола этилишини маълум қилди.
«Шайтанат» видеофильми ўзбек киноси тарихида ўз ўрнига эга. Ўзбекистон халқ артисти Ёдгор Саъдиев ижросидаги Асадбек образи ҳамон томошабинлар хотирасида яшаб келмоқда. Саъдиевни ҳалигача Асадбек деб чақирадиганлар ҳам бор. Ўзбек Миллий академик драма театрининг актёри, Ўзбекистон халқ артисти Ёдгор Саъдиев 2016 йилда берган интервьюсида «Шайтанат»нинг 21-қисми устида ишланаётгани ҳақида маълум қилди. «Бундан бир неча йил илгари «Шайтанат»нинг 21-қисмини суратга олиб қўйгандик, аммо у монтаж қилинмаганди. Турмуш ўртоғим «Шуни охирига етказинг», деб ўзи ҳам кўрмай кетди. Ҳозир унинг шу илтимосини бажаряпман. Монтаж тугади, энди овозлаштириш ишларини ниҳоясига етказсак, унинг илтимосларидан бирини бажарган, руҳини шод қилган бўламан»,-дейди Ёдгор Саъдиев. Актёр суҳбат давомида Ўзбекистон халқ ёзувчиси Тоҳир Маликнинг тўртта асари устида иш бошлагани, «Мурдалар гапирмайди» номли асари асосида фильм суратга олмоқчилигини ҳам айтди.

Шундай экан, энди тамошабинларнинг Шайтанат 2016 янги кисмлари кутмокда...




Категория: Сериал Узбек тилида | | Рейтинг: 2.7/3
Всего комментариев: 0
avatar
Интересное



Фильм излаш

Статистика





kino uz com - Смотреть онлайн бесплатно узбек кино фильм клип куриш. Yangi Uzbek kino film online - uzbek kino skachat besplatno.